Dispositivos e acessórios
Curryketchup
Preparação 15min
Total 30min
4 potten
Ingredientes
-
augurken in stukjes gesneden150 g
-
uien in helften gesneden150 g
-
ongezouten boter60 g
-
suiker40 g
-
currypoeder (40 g) (bijv. Zanzibar of Madras kerriepoeder)4 el
-
tomatenblokjes uit blik1000 g
-
ketchup500 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)70 g
-
zout plus extra naar smaak2 tl
-
sambal oelek (20 g)2 tl
-
1 vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
fruitazijn20 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 pot
Proteína
8 g
Energia
1680 kJ /
401 kcal
Gordura
15 g
Fibra
6.9 g
Hidratos de carbono
56 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Tarbot in champagnesaus
Nenhuma avaliação
Kimchi
Nenhuma avaliação
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Nenhuma avaliação
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Nenhuma avaliação
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14h 20min
Bessenmix-yoghurt
12h 15min
Lamsspiesjes
Nenhuma avaliação
Lams- en Quinoastoofpot
Nenhuma avaliação
Gazpacho
1h 15min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3h 25min
Citroencurd
1h
Chocolade-Fudgecake
Nenhuma avaliação