Dispositivos e acessórios
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
Preparação 10min
Total 1h 10min
2 porsiyon
Ingredientes
-
yavru havuç ince ve uzun olanlardan, yakl. 13 -14 cm uzunluğunda ( bk. öneriler)150 g
-
tereyağı10 g
-
bal15 g
-
tuz1 tutam
-
taze kekik2 dal
-
taze sıkılmış limon suyu bk. öneriler30 g
-
¼ tk kimyon tohumu, serpmek içinçörek otu (opcional) serpmek için,¼ tk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Sódio
154.3 mg
Proteína
1 g
Energia
405.9 kJ /
96.7 kcal
Gordura
4.5 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
11.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vakumda Pişirme ve Yavaş Pişirme
10 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Focaccia
2h 45min
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Nenhuma avaliação
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45min
Küpler Halinde Dana Eti Püresi
Nenhuma avaliação
Zencefilli Köpüklü Şarap
40min
Çin Usulü Dana Eti
1h 20min
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15min
Somon ve Rezeneli Risotto
25min
Pastırmalı Humus
15min
Spagetti Carbonara
40min
Deniz Mahsullü Pilav (Arroz de Marisco)
Nenhuma avaliação
Pesto Sos
15min