
Dispositivos e acessórios
Passion Fruit Tart with Meringue
Preparação 25min
Total 5h 10min
8 portions
Ingredientes
Pastry Crust
-
lemon1
-
large eggs divided2
-
sugar5 oz
-
unsalted butter in pieces7 oz
-
salt1 pinch
-
all-purpose flour plus extra to dust14 oz
-
baking powder1 tbsp
Filling
-
large eggs divided8
-
heavy whipping cream14 oz
-
sugar4 ½ oz
-
passion fruit juice blend6 oz
Meringue Topping
-
sugar5 ½ oz
-
salt1 pinch
Nutrição por 1 portion
Energia
691.1 kcal /
2891.4 kJ
Proteína
16.3 g
Gordura
26.3 g
Hidratos de carbono
99 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
13.9 g
Sódio
289.9 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Hawaiian Delights
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos