![Passion Fruit Tart with Meringue Passion Fruit Tart with Meringue](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6afa18d1159afa3954374dc8d4783154/Derivates/14ab13fe526f44bbc27c9fdccc292745d11ab5bc.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pastry Crust
- 1 lemon
- 2 large eggs, divided
- 5 oz sugar
- 7 oz unsalted butter, in pieces
- 1 pinch salt
- 14 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 1 tbsp baking powder
Filling
- 8 large eggs, divided
- 14 oz heavy whipping cream
- 4 ½ oz sugar
-
6
oz passion fruit juice blend
ou 6 oz passion fruit purée, canned
Meringue Topping
- 5 ½ oz sugar
- 1 pinch salt
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2891.4 kJ / 691.1 kcal
- Proteína
- 16.3 g
- Hidratos de carbono
- 99 g
- Gordura
- 26.3 g
- Gordura saturada
- 13.9 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sódio
- 289.9 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Apricot and Caramel Carrot Cake
3h 10min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Slow cooked Pears in Red Wine
Nenhuma avaliação
Gingerbread Bundt Cake
1h 40min
Salted Caramel and Chocolate Mousse
4 godz. 15 min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6h 15min
Pineapple Cheese Braid
3 Std. 30 Min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)
6h 10min
Portuguese Custard Tarts
1 godz. 10 min
Halibut with Apricot Chutney
30 Min
Chocolate Orange Mousse
2 Std. 20 Min