Dispositivos e acessórios
Beef stock paste
Preparação 20min
Total 3h
600 g
Ingredientes
-
extra virgin olive oil40 g
-
vegetables (e.g. celery, carrots, leek), cut into pieces (see Tips)300 g
-
garlic clove1
-
brown onion cut into quarters100 g
-
tomato paste50 g
-
mixed fresh herbs of choice, leaves only (see Tips)4 sprigs
-
rock salt100 g
-
red wine30 g
-
dried bay leaf1
-
beef mince300 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 600 g
Sódio
39207.6 mg
Proteína
65.5 g
Energia
6169.9 kJ /
1474.6 kcal
Gordura
102.9 g
Fibra
22.3 g
Gordura saturada
29.8 g
Hidratos de carbono
68.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Risotto bolognese
45min
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2h 10min
Taco Seasoning
5min
Chilli crunch (TM6)
30min
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6h
Chicken stock paste
45min
Lemon curd
20min
Creamy vanilla yoghurt
13h
Mini bacon and vegetable frittatas
35min
Boiled Eggs
20min
Fruity dream
10min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min