Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Prune and orange stuffing
- 1 garlic clove
- ½ brown onion (approx. 70 g)
- 20 g butter
- 80 g pitted prunes
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm), leaves only
- ½ - 1 orange, zest only, no white pith, finely grated
- 2 tsp orange juice
- 30 g sunflower seeds
- 100 g day old bread or crusty bread, frozen, thawed slightly and torn into pieces (3 cm), (approx. 2-3 slices)
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Spicy Cajun rub
- 160 g sea salt
- 1 tbsp chilli powder
- 1 tbsp ground smoked paprika
- 1 tbsp dried onion flakes
- 1 tbsp granulated garlic
- ½ tsp ground cumin
- 2 tsp ground cayenne pepper
- 1 tbsp dried thyme
- 1 tbsp dried basil
- 1 tbsp dried oregano
- 1 tbsp coriander seeds
- ¼ tsp ground white pepper
- 2 tsp ground black pepper
Whole chicken
- 1000 g water
- 1 whole uncooked chicken (1.2-1.6 kg)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3582 kJ / 853 kcal
- Proteína
- 80 g
- Hidratos de carbono
- 19.5 g
- Gordura
- 50 g
- Gordura saturada
- 15.9 g
- Fibra
- 5 g
- Sódio
- 1731.6 mg
Receitas alternativas
Boiled rice
25min
Cooking beetroot and corn
40min
Brown sugar spice rub
5 min
Potted scrambled eggs with asparagus
30min
Layered chicken dinner
1h 45min
Coleslaw
10 min
Poached eggs
25min
Rice flour
5 min
Boiled eggs
20min
Steamed eggs sunny side up
15 Min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min