Dispositivos e acessórios
Butternut Queso (Matthew Kenney)
Preparação 10min
Total 5h 15min
42 oz
Ingredientes
-
cashews9 oz
-
water to soak
-
butternut squash peeled, deseeded and cut into pieces (2 in.)6 oz
-
16 oz water, plus 2 tsp vegetable stock pastevegetable stock16 oz
-
nutritional yeast2 oz
-
extra virgin olive oil6 oz
-
apple cider vinegar1 ½ oz
-
chili powder1 tbsp
-
chili flakes1 ½ tsp
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
tortilla chips
-
guacamole to garnish
-
pico de gallo to garnish
-
fresh jalapeño pepper sliced, to garnish
-
fresh cilantro chopped, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 oz
Sódio
50.2 mg
Proteína
1.9 g
Energia
318.3 kJ /
76.1 kcal
Gordura
6.8 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
2.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Caramelized Apple Spirals
Nenhuma avaliação
Grated Cheddar Cheese
5min
Maple-Dijon Vinaigrette
15min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Kimchi Butter
1h 10min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10min
Jamaica Hibiscus Margarita
1h 5min
Lavender Fizz
1h 5min
Chinese Chicken Salad Dressing
10min
Vegan Creamy Tomato Soup
30min
Apple Wild Rice
50min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min