Dispositivos e acessórios
Zucchini and Almond Pulp Bread
Preparação 20min
Total 2h 30min
10 slices
Ingredientes
-
zucchini trimmed, cut into pieces (2 in.)16 oz
-
sugar4 oz
-
large eggs2
-
leftover almond pulp from homemade almond milk (see Tip)6 oz
-
vegetable oil plus extra to grease2 ½ oz
-
vanilla extract1 tsp
-
all-purpose flour6 oz
-
baking powder1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
3 oz chopped almondschopped walnuts (opcional)3 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
234 mg
Proteína
9 g
Energia
1272 kJ /
304 kcal
Gordura
18 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Hemp Milk
10min
Carrot Walnut Bundt Cake
1h 20min
Paleo Lemon Poppy Seed Madeleines
50min
Dark Chocolate Quinoa Bark
40min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting
1h 20min
Superfood Energy Balls
35min
Black Bean Brownies
35min
Superfood Breakfast Muffins
1h
Almond Butter Oatmeal Cookies
20min
Paleo Banana Blueberry Loaf
1h 15min
Seedy Almond Low Carb Bread
1h