Dispositivos e acessórios
Chocolate Lava Cake with Mocha Ice Cream
Preparação 15min
Total 8h 30min
6 portions
Ingredientes
Mocha Ice Cream
-
raw cashew nuts150 g
-
coconut milk230 g
-
unsweetened cocoa powder30 g
-
coconut sugar120 g
-
agave syrup15 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
instant espresso powder3 tsp
-
fine sea salt1 pinch
Chocolate Lava Cakes
-
vegan dark chocolate small pieces or callets150 g
-
coconut butter plus extra for greasing150 g
-
caster sugar to taste75 - 80 g
-
eggs (approx. 3 medium eggs)180 g
-
cornflour5 g
-
rice flour35 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
98.2 mg
Proteína
12.7 g
Energia
3270.7 kJ /
781.7 kcal
Gordura
53.4 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
36.3 g
Hidratos de carbono
64.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Raspberry Ripple Ice Cream
15h
Vanilla Coffee Frappé
4h 25min
Dairy-free Coconut Ice Cream
10h 30min
Nut Ice Cream with Citrus and Lavender Crumble
17h 15min
Peanut Milk and Patties
8h 55min
Chocolate and Sesame Ganache
13h
Crêpes Suzette
35min
Egg White Chocolate Cake
50min
Cheesecake
1h 30min
Spätzle with Mushroom Cream
30min
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1h 5min
Baklava
3h 45min