Dispositivos e acessórios
Crêpes Suzette
Preparação 1h
Total 1h 20min
3 portions
Ingredientes
Crêpe Batter
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
-
whole milk8 ½ oz
-
orange juice2 oz
-
orange liqueur e.g. Grand Marnier®½ oz
-
large eggs2
-
all-purpose flour4 ½ oz
-
sugar (opcional)½ oz
-
salt2 pinches
Orange Sauce
-
orange1
-
lemon1
-
sugar3 oz
-
orange juice3 oz
-
orange liqueur3 oz
-
salt⅛ tsp
-
unsalted butter diced3 ½ oz
Assembly
-
unsalted butter diced2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
370 mg
Proteína
16.5 g
Energia
4231 kJ /
1011.2 kcal
Gordura
59.8 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
36 g
Hidratos de carbono
90.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Citrus Crush
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Nectarine Tart with Frangipane
1h
Japanese Bakery Special Custard
2h
Dutch Baby Pancake
20min
Squid Ink Pasta
1h
Cheese Blintz Soufflé
1h 10min
Blood Orange and Rosemary Gin Fizz
15min
Bistro Mayonnaise
5min
Cherry Clafoutis (Ludo Lefebvre)
3h 15min
Dutch Baby Pancake
20min
Temaki Sushi
1h
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Caramel Peach Kringle
2h 55min