Dispositivos e acessórios
Pasta med ruccolapesto
Preparação 25min
Total 50min
4 porsjoner
Ingredientes
Ruccolapesto
-
ruccola, blader65 g
-
salt1 ts
-
olivenolje50 g
-
hvitløksfedd1
-
solsikkeolje20 g
Pasta
-
400 g hvetemel, pluss ekstra til dryssinghvetemel, tipo 00 pluss ekstra til dryssing400 g
-
egg (ca. 110 g)2
-
olivenolje7 g
-
eggeplommer (ca. 170 g)7
-
vann pluss ekstra til koking av pasta20 g
-
salt pluss ekstra til koking av pasta1 ½ ts
-
cherrytomater delt i to100 g
-
oliven delt i to40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Sódio
1869.3 mg
Proteína
17.6 g
Energia
2797.3 kJ /
668.6 kcal
Gordura
32.2 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
5.8 g
Hidratos de carbono
80.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Norske matretter med Thermomix®
55 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Pannekaker av kikerter
20min
Bønne- og kikertfalafler
Nenhuma avaliação
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Nenhuma avaliação
Vegansk burger
5h
Grønnsakscrumble med vegansk ost
Nenhuma avaliação
Linsegrateng med aubergine og squash
Nenhuma avaliação
Gresskarterte
Nenhuma avaliação
Tortilla med Zucchini og falafel
Nenhuma avaliação
Chilli con tempeh
Nenhuma avaliação
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Nenhuma avaliação
Sterk aubergine med bulgur
55min
Grønnsakskarri med blomkålcouscous
Nenhuma avaliação