Mini krabbekager med koriandercreme

Mini krabbekager med koriandercreme

Nenhuma avaliação
Preparação 25min
Total 1h
20 portioner

Ingredientes

Krabbekager
  • brød revet i stykker (ca. 3 skiver)
    120 g
  • gule peberfrugter skåret i stykker
    80 g
  • smør i tern
    10 g
  • forårsløg skåret i stykker (2 cm)
    40 g
  • æg, medium
    1
  • creme fraiche
    40 g
  • salt
    ½ tsk
  • sort peber, stødt
    ¼ tsk
  • timianblade, friske
    2 tsk
  • krabbekød hvidt (overskydende væske presset ud)
    300 g
Koriandercreme
  • korianderblade, friske
    15 g
  • mynteblade, friske
    15 g
  • fed hvidløg
    1
  • grøn chili, frisk uden frø
    1
  • avocado
    ½
  • citronsaft
    1 spsk
  • spidskommen, stødt
    ½ tsk
  • sukker
    ¼ tsk
  • salt
    ¼ tsk
  • kokosfløde
    25 g
  • olivenolie
    1 spsk

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Proteína 1.7 g
Energia 246 kJ / 59 kcal
Gordura 3.4 g
Hidratos de carbono 0.6 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo