Dispositivos e acessórios
Paashaas apero-hapjes
Preparação 30min
Total 1h 30min
18 stuks
Ingredientes
Deeg
-
witte speltbloem130 g
-
bakpoeder½ tl
-
zout¼ tl
-
water70 g
-
zonnebloemolie10 g
-
witte speltbloem om te bestuiven1 el
Vulling
-
zonnebloempitten30 g
-
water40 g
-
citroensap5 g
-
zonnebloemolie70 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper8 snuifjes
-
koolrabi geschild, in stukken (3 cm)200 g
-
tuinkers15 g
-
fleur de sel½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Proteína
1.7 g
Energia
320 kJ /
77 kcal
Gordura
5 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Paasmenu
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9h 15min
Halloweensalade met bloederige hummus
1h
Soezendeeg
2h
Snel bladerdeeg
1h 20min
Meringue spoken
12h 25min
Citroenkoekjes
Nenhuma avaliação
Heerlijke herfstdressing
Nenhuma avaliação
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Banketbakkersroom
15min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Nenhuma avaliação
Amandel Spritz-koekjes
1h