Dispositivos e acessórios
Lemon Mousse with Basil Slush
Preparação 40min
Total 25h
8 portions
Ingredientes
Lemon cream
-
gelatine sheet (approx. 2 g)1
-
sugar50 g
-
lemons zest only3
-
lemon juice125 g
-
egg yolks (approx. 70 g)4
-
eggs (approx. 80 g)2
-
butter75 g
Basil slush
-
water310 g
-
lime juice110 g
-
sugar90 g
-
fresh basil leaves only50 g
Lime jelly
-
gelatine sheet (approx. 2 g)1
-
water45 g
-
sugar30 g
-
lime juice30 g
Lemon frosting
-
sugar50 g
-
lemon zest only1
-
egg whites (approx. 50 g)1 ½
Assembly
-
fresh mixed berries to garnish
-
digestive biscuit crushed
-
fresh basil leaves to garnish
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
1017 kJ /
243 kcal
Gordura
11 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
World Cuisine by Chef Koen Vessies
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Passion fruit mojito mocktail
15min
Frozen Negroni
3h 15min
Green Goddess Salad
10min
Indonesian green spice paste
40min
Prawn Laksa
50min
Vegetarian cassoulet with pulses
40min
Tarte Tatin
1h
Provençal alouettes
1h 30min
Kelantan Noodle Soup
40min
Singapore Curry Chicken Noodles
1h
Agedashi tofu
30min
Virgin watermelon margarita
6h 10min