Dispositivos e acessórios
Peach Cobbler
Preparação 20min
Total 2h 35min
8 portions
Ingredientes
-
ginger, fresh (opcional) peeled, cut into pieces1 cm
-
sugar45 g
-
brown sugar85 g
-
lemon thin peel only, no white pith½
-
peaches, frozen (thawed 1 hour)600 g
-
all-purpose flour30 g
-
cinnamon, ground¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
nutmeg, ground⅛ tsp
-
butter, unsalted diced60 g
Biscuit Topping
-
all-purpose flour200 g
-
sugar100 g
-
baking powder½ tsp
-
Greek yogurt plain130 g
-
egg, large1
-
2 tbsp raw cane sugarturbinado sugar2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
128.3 mg
Proteína
6.3 g
Energia
1431 kJ /
342 kcal
Gordura
7.4 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
4.2 g
Hidratos de carbono
63.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mother's Day with Degrenne
6 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Split Pea Soup
1h 25min
Chicken Stock Paste
45min
Layered Mexican dip
25min
Peanut Butter Ice Cream
8h 20min
Canadian Strawberry Shortcake
30min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4h 40min
Challah
3h 10min
Cherry Nut Shortbread (Metric)
1h 20min
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1h 30min
Holiday Stuffing
1h
Turkey and Corn Soup
1h 5min