Dispositivos e acessórios
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
Preparação 15min
Total 55min
10 stuks
Ingredientes
-
aardbeien500 g
-
kristalsuiker230 g
-
vanillestokje merg uitgeschraapt1
-
boter en iets meer om in te vetten80 g
-
volle yoghurt125 g
-
bloem180 g
-
eieren3
-
vanillesuiker10 g
-
bakpoeder1 tl
-
honing2 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
110.5 mg
Proteína
5 g
Energia
1207.5 kJ /
287.5 kcal
Gordura
9.9 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
5.8 g
Hidratos de carbono
43.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
De Friend® in de zomer
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gestoomde aardappelkroon
50min
Warme chocolademelk van de inca's
40min
Poedersuiker
5min
Zuurkool
Nenhuma avaliação
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Chocolade-koffie-amandelen
50min
Karamelpudding
1h
Ovenburger
1h 45min
Pitabrood
2h
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min
Aardbeienpudding
2h 10min
Speculoos druiven tiramisu
1h