Versões compatíveis
Piersici umplute cu biscuiți amaretti și zabaglione cu șofran
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Biscuiți amaretti
- 1 albuș, de la ou mare
- 80 g zahăr extrafin
- 120 g migdale măcinate
- ½ linguriță extract natural de migdale
Umplutura de piersici
- 5 piersici, mari, ferme, 1 descojită, fără sâmbure și tăiată sferturi
- unt nesărat, pentru uns
- 30 - 40 g fulgi de migdale, după gust
Zabaglione
- 60 g vin Marsala sec
- 60 g vin alb, sec
- 120 g zahăr
- 5 fire de șofran
- 6 gălbenușuri, de la ouă medii
- 1 priză sare de mare
- Nutrição
- por 1 porție
- Energia
- 2610 kJ / 624 kcal
- Proteína
- 15.1 g
- Hidratos de carbono
- 68 g
- Gordura
- 28.9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Sushi cu ton picant
Nenhuma avaliação
Punch mexican cu rozmarin
Nenhuma avaliação
Margarita cu cocos
Nenhuma avaliação
Vin spumant cu lămâie
Nenhuma avaliação
Suc Rise and Shine
Nenhuma avaliação
Lasagna cu Ragu de legume
1h 10 min
Brunch englezesc
Nenhuma avaliação
Gin Fizz
5 min
Prosecco cu lemon gras și mentă
Nenhuma avaliação
Piña colada
5 min
Pizza bianca cu anghinare și ulei de trufe
Nenhuma avaliação
Mojito
5 min