Vegetarisk pastasalat med parmesandressing

Vegetarisk pastasalat med parmesandressing

5.0 1 avaliação
Preparação 15min
Total 30min
6 portioner

Ingredientes

  • skalotteløg (ca. 40 g)
    1
  • bredbladet persille, frisk kun blade
    2 kviste
  • parmesanost skåret i stykker (3 cm)
    50 g
  • mayonnaise (se tip)
    100 g
  • creme fraiche
    100 g
  • stødt tasmansk bjergpeber (se tip) eller kværnet sort peber
    ½ tsk
  • vand
    1000 g
  • salt
    1 tsk
  • pasta, tørret efter eget valg (se tip)
    250 g
  • broccoli skåret i små buketter
    200 g
  • cherrytomater hele eller skåret i halve
    250 g
  • gul peberfrugt frø fjernet og skåret i små tern (5 mm)
    1
  • basilikumblade friske, til pynt

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 577.5 mg
Proteína 10.5 g
Energia 1624.4 kJ / 386.8 kcal
Gordura 22.2 g
Fibra 4.1 g
Gordura saturada 7.2 g
Hidratos de carbono 34.6 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo