Dispositivos e acessórios
Sinaasappelcake en chocolade topping
Preparação 15min
Total 1h 15min
6 porties
Ingredientes
-
boter in stukken, en iets meer voor de vorm120 g
-
bloem en iets meer voor de vorm120 g
-
suiker120 g
-
sinaasappels2
-
eieren2
-
bakpoeder (½ zakje)1 tl
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
donkere chocolade in stukken100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
24.8 mg
Proteína
6.5 g
Energia
2049.2 kJ /
491.5 kcal
Gordura
29.3 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
18.8 g
Hidratos de carbono
46.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savarin
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Snelle brownie
25min
Victoria biscuit gebak
1h 10min
Zoete Aardappel Bloemtaart
Nenhuma avaliação
Champagne crème cake
Nenhuma avaliação
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Nenhuma avaliação
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50min
Chocolade sneeuwballen
1h
Chocoladereep likeur
15min
Huzarensalade
25min
Gehaktballetjes met Groenten
20min
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Nenhuma avaliação
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Nenhuma avaliação