Dispositivos e acessórios
Torskespinatlasagne
Preparação 15min
Total 1h
6 portioner
Ingredientes
-
sejfileter, skåret i skiver (1 cm)torskefileter skåret i skiver (1 cm)500 g
-
citronsaft2 spsk
-
salt1 ¾ tsk
-
parmesanost skåret i stykker (2 cm)50 g
-
fed hvidløg2
-
soltørrede tomater i olie drænet30 g
-
frossen hakket spinat optøet og drænet300 g
-
sort peber, stødt¾ tsk
-
smør i tern plus ekstra til smøring40 g
-
hvedemel70 g
-
mælk650 g
-
muskatnød, stødt¼ tsk
-
basilikum, tørret½ tsk
-
12 tørrede lasagnepladerfriske lasagneplader250 g
-
mozzarella skåret i skiver (5 mm)120 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
35.7 g
Energia
2066 kJ /
494 kcal
Gordura
18 g
Hidratos de carbono
47.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hvid fisk
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cremet torsk
45min
Stegte nudler med rejer
Nenhuma avaliação
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1h 15min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Nenhuma avaliação
Havbras med krydderolie
Nenhuma avaliação
Laks med grøntsagssovs
Nenhuma avaliação
Burger af havtaske og laks
Nenhuma avaliação
Fiskeburger
Nenhuma avaliação