Veracruz-ris med fisk

Veracruz-ris med fisk

4.0 1 avaliação
Preparação 10min
Total 30min
4 portioner

Ingredientes

  • ris
    250 g
  • hvid fisk, fileter (fx rødspætte), uden skind, uden ben, skåret i stykker
    250 g
  • gulerødder skåret i stykker
    100 g
  • hvidkål skåret i stykker
    150 g
  • olivenolie
    100 g
  • tomater i kvarte
    300 g
  • løg halveret
    80 g
  • fed hvidløg
    4
  • chili, serrano halveret
    1
    1 jalapeño, halveret
  • æblecidereddike
    2 spsk
  • sorte oliven, udstenede
    100 g
  • kapers
    20 g
  • persille, frisk kun blade
    5 kviste
  • timian, frisk kun blade
    3 kviste
  • fiskebouillon, terning (til 0,5 l) efter smag
    1 - 2
  • salt eller efter smag
    ¼ tsk

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Proteína 14.3 g
Energia 1748 kJ / 418 kcal
Gordura 29.3 g
Hidratos de carbono 24.2 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo