Dispositivos e acessórios
Kullercrumble med tomater og peberfrugter
Preparação 10min
Total 45min
4 portioner
Ingredientes
Crumble
-
majsbrød skåret i stykker200 g
-
sorte oliven, udstenede50 g
-
olivenolie50 g
Fyld
-
fed hvidløg4
-
løg100 g
-
olivenolie30 g
-
tomat i kvarte300 g
-
grøn peberfrugt skåret i stykker (1 cm)100 g
-
rød peberfrugt skåret i stykker (1 cm)100 g
-
hvidvin20 g
-
laurbærblad, tørret1
-
kullerfileter uden skind og ben (ca. 520 g)4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
29.9 g
Energia
2113 kJ /
505 kcal
Gordura
27.6 g
Hidratos de carbono
34.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hvid fisk
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cremet torsk
45min
Stegte nudler med rejer
Nenhuma avaliação
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1h 15min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Nenhuma avaliação
Havbras med krydderolie
Nenhuma avaliação
Laks med grøntsagssovs
Nenhuma avaliação
Burger af havtaske og laks
Nenhuma avaliação
Fiskeburger
Nenhuma avaliação