Dispositivos e acessórios
Kulmule- og rejeburger
Preparação 15min
Total 15min
4 portioner
Ingredientes
-
løg skåret i stykker50 g
-
brød revet i stykker50 g
-
fed hvidløg1
-
bredbladet persille, frisk kun blade2 - 3 kviste
-
mælk40 g
-
kulmulefileter i stykker400 g
-
rejer, friske, pillede100 g
-
salt1 tsk
-
peber1 knivspids
-
olivenolie til stegning
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
22.5 g
Energia
536 kJ /
128 kcal
Gordura
1 g
Hidratos de carbono
7.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hvid fisk
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cremet torsk
45min
Stegte nudler med rejer
Nenhuma avaliação
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1h 15min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Nenhuma avaliação
Havbras med krydderolie
Nenhuma avaliação
Laks med grøntsagssovs
Nenhuma avaliação
Burger af havtaske og laks
Nenhuma avaliação
Fiskeburger
Nenhuma avaliação