Dispositivos e acessórios
Sej- og korianderfiskefrikadeller med savoy-ris
Preparação 20min
Total 1h 50min
6 portioner
Ingredientes
Fiskefrikadeller
-
korianderblade, friske15 g
-
fed hvidløg3
-
olivenolie plus ekstra til stegning50 g
-
sejfileter skåret i stykker500 g
-
vand500 g
-
salt1 tsk
-
rasp400 g
Savoy-ris
-
olivenolie30 g
-
fed hvidløg2
-
savoykål skåret i stykker150 g
-
salt1 tsk
-
ris, langkornet250 g
-
vand800 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
25.3 g
Energia
1741 kJ /
416 kcal
Gordura
15.6 g
Hidratos de carbono
43.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hvid fisk
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cremet torsk
45min
Stegte nudler med rejer
Nenhuma avaliação
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1h 15min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Nenhuma avaliação
Havbras med krydderolie
Nenhuma avaliação
Laks med grøntsagssovs
Nenhuma avaliação
Burger af havtaske og laks
Nenhuma avaliação
Fiskeburger
Nenhuma avaliação