Dispositivos e acessórios
Vegan croissants met notenvulling
Preparação 20min
Total 2h 10min
12 porties
Ingredientes
Vegan croissantdeeg
-
amandelmelk ongezoet220 g
-
olie40 g
-
suiker60 g
-
verse gist15 g
-
bloem450 g
-
zout1 snuifje
Notenvulling
-
ontpitte dadels60 g
-
notenmengeling (bv. hazelnoten, walnoten, cashewnoten...)150 g
-
ahornsiroop20 g
-
vanillearoma½ tl
Glazuur
-
suiker80 g
-
2 tl margarineboter veganistisch2 tl
-
amandelmelk ongezoet2 el
-
amandelmelk ongezoet, om te kleuren
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
30.4 mg
Proteína
6.8 g
Energia
1325.9 kJ /
316.9 kcal
Gordura
11.1 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
49.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan lekkernijen
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Nenhuma avaliação
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Nenhuma avaliação
Vegan Sinaasappel Croissants
Nenhuma avaliação
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1h 10min
Rijstpap met tapioca
1h 10min
Hornazo
Nenhuma avaliação
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min
Chocolade en banaan charlotte
Nenhuma avaliação
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Pindakoekjes met chocolate-chip
Nenhuma avaliação
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Nenhuma avaliação
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min