Dispositivos e acessórios
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Preparação 10min
Total 45min
8 porties
Ingredientes
-
rauwe cashewnoten250 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
water en iets meer50 g
-
teentje knoflook1
-
biergistvlokken20 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
gepofte rijstwafels20 g
-
boter veganistisch, in stukken25 g
-
sojaroom70 g
-
Duits tarwebier, type Weißbier50 g
-
komijnzaad2 tl
-
zoete paprikapoeder1 el
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
verse bieslook fijngehakt½ bos
-
rode ui in dunne plakjes½
-
brood in plakjes, om op te dienen
-
salade bladeren om op te dienen
-
gemengde groenten in staafjes, om op te dienen
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
158.2 mg
Proteína
6.4 g
Energia
951.3 kJ /
227.4 kcal
Gordura
17.2 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
4.1 g
Hidratos de carbono
14.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan kaas
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Nenhuma avaliação
Tempé
48h
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Nenhuma avaliação
Sinaasappel-currydressing
10min
Bijentaart met glazuur
1h 25min
Kalfszwezerik met lente-uien
Nenhuma avaliação
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Karamelpoeder
1h
Peren in rode wijn
5h
Nougatine
1h 30min
Amandelpasta
1h 10min
Minipizza’s
1h 20min