Dispositivos e acessórios
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Preparação 20min
Total 20min
8 portions
Ingredientes
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (opcional) to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
3 mg
Proteína
1 g
Energia
757 kJ /
181 kcal
Gordura
0.4 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Borscht
25min
Basic Sushi Rice
45min
Aquafaba Meringue Star Cookies
1h 45min
Rice Flour
5min
Shrimp Mousse
35min
Vegetable Shumai
45min
Meringue Ghosts
12h 25min
Cantaloupe Seed Horchata
5min
Vanilla, Banana and Coffee Milkshake
15min
Dark Chocolate Cookies with Cream Cheese Filling
2h 30min
Coconut-Lime Crème Brûlée
3h 15min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25min