
Dispositivos e acessórios
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Preparação 20min
Total 20min
8 portions
Ingredientes
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh mint leaves (opcional) to garnish
Nutrição por 1 portion
Energia
181 kcal /
757 kJ
Proteína
1 g
Gordura
0.4 g
Hidratos de carbono
39 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
0 g
Sódio
3 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos