
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pizza Dough
- 1 oz extra virgin olive oil plus extra for greasing
- 7 ½ oz water room temperature
- 1 tsp sugar
- 1 packet/envelope active dry yeast (2 ¼ tsp)
- 14 oz bread flour
- 1 tsp salt
Topping and Baking
- 3 ½ oz zucchini ends removed
- 4 oz red onion halved vertically (1 small onion)
- 3 oz white button mushrooms whole, stem removed (5-6 mushrooms)
- 3 ½ oz yellow bell pepper cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed
- 3 ½ oz red bell pepper cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed
- 10 oz canned chopped tomatoes drained
- 7 oz shredded mozzarella (see Tip)
- 2 - 3 pinches salt to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 596 kcal / 2496 kJ
- Proteína
- 24 g
- Gordura
- 20 g
- Hidratos de carbono
- 74 g
- Fibra
- 8.2 g
- Gordura saturada
- 8 g
- Sódio
- 696 mg