Dispositivos e acessórios
Keftedes (Greek-Style Meatballs)
Preparação 30min
Total 2h 30min
8 portions
Ingredientes
-
potatoes35 oz
-
ground meat (pork, chicken or mixed meats), crumbled35 oz
-
yellow onions quartered5 oz
-
large eggs3
-
olive oil2 tbsp
-
vinegar1 tbsp
-
fresh parsley, leaves only (approx. 25 sprigs)1 oz
-
salt1 tsp
-
fresh ground pepper1 pinch
-
bread crumbs2 oz
-
dried mint (opcional)1 tsp
-
vegetable oil to fry
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
468.8 mg
Proteína
27.6 g
Energia
2034.6 kJ /
486.3 kcal
Gordura
31.1 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
10.8 g
Hidratos de carbono
22.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then. Now. Always.
16 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tzatziki
20min
Mixed Herbs Rice
35min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Pineapple Upside Down Cake
1h 15min
Hamantaschen
1h 55min
Steamed Peppers
25min
Sautéing 12.5 oz Shallots
25min
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
1h 10min
Spiced Beef Sausages
40min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45min
Chicken "Fried" Steak
45min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45min