Dispositivos e acessórios
Plum Clafoutis
Preparação 35min
Total 1h 15min
12 portions
Ingredientes
-
butter at room temperature, to grease
-
2 - 4 tbsp turbinado sugar, divideddemerara sugar divided2 - 4 tbsp
-
plums ripe but firm, halved, stones removed (see Tip)25 oz
-
lemon1
-
sugar plus 1 tbsp for plums3 oz
-
½ vanilla bean pod, seeds scraped outvanilla extract1 tsp
-
large eggs2
-
whole milk3 ½ oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
all-purpose flour2 oz
-
salt¼ tsp
-
confectioners sugar to dust1 - 2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
132 mg
Proteína
5 g
Energia
1019 kJ /
244 kcal
Gordura
6 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
45 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Whipped Cream
10min
Endive Salad, Ragù Pasta and Chocolate Mousse
1h 10min
S'mores Dip
10min
Sous-Vide Scrambled Eggs
40min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2h 45min
Steamed Scrambled Eggs
30min
Peeler Mashed Potatoes
35min
Sunflower Butter
25min
Southern Potato Salad
1h 15min
Swedish Meatballs with Gravy
30min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Red Berries and Yogurt Smoothie
5min