Dispositivos e acessórios
Gele paprika shakshuka met avocado
Preparação 10min
Total 25min
4 porties
Ingredientes
-
teentjes knoflook2
-
uien gehalveerd80 g
-
gele paprika's in stukken400 g
-
olijfolie30 g
-
tomatenblokjes uit blik300 g
-
water100 g
-
tomatenpuree40 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
gerookte paprikapoeder1 tl
-
gemalen kurkuma1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
zout1 ¼ tl
-
avocado's gehalveerd2
-
tahin2 - 3 el
-
verse koriander gehakt½ bos
-
brood (flatbread)4 stukken
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1093.3 mg
Proteína
11.6 g
Energia
2090.4 kJ /
499.6 kcal
Gordura
33.2 g
Fibra
13.6 g
Gordura saturada
4.5 g
Hidratos de carbono
47.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Aan tafel in 30 minuten
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Shakshuka
50min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Nenhuma avaliação
Zoetzure dhal
Nenhuma avaliação
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1h 15min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Nenhuma avaliação
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Falafel met rode bieten hummus
20min
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Broccoli-ham omelet
35min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min