Dispositivos e acessórios
Pieczywo maca
Preparação 20min
Total 50min
16 kawałków
Ingredientes
-
280 g mąki pszennej typu 450-650, plus dodatkowa ilość do oprószenia
-
150 g wody gorącej
-
¼ - ½ łyżeczki soli
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 kawałek
Sódio
55.2 mg
Proteína
1.8 g
Energia
266.5 kJ /
63.7 kcal
Gordura
0.2 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
13.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
O PIECZYWIE
60 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Podpłomyki z ziemniakami i rozmarynem (TM6, TM7)
1h 15min
Paluszki z serem i ziołami
40min
Słonecznikowe bagietki
1h 10min
Szybkie paluchy drożdżowe
35min
Obwarzanki wałeckie
3h
Fougasse - chleb francuski
2h
Śródziemnomorski chleb rozmarynowy
1h 55min
Fińskie ciasteczka zimowe (Joulutorttu)
1h 15min
Podpłomyki z masłem czosnkowo-pietruszkowym
30min
Szybkie kajzerki
1h 50min
Turecki płaski chleb
2h
Chleb tygrysi
4h