Dispositivos e acessórios
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Preparação 20min
Total 12h 50min
4 porties
Ingredientes
Kikkererwten en wortelen
-
gedroogde kikkererwten170 g
-
water1300 g
-
wortel gesneden (1-1,5 cm)300 g
Vruchtensaus en vinaigrette
-
rijpe mango in stukken300 g
-
limoensap vers geperst30 g
-
verse peterselie½ bos
-
olijfolie40 g
-
water40 g
-
azijn60 g
-
honing25 g
-
mosterd15 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Gekarameliseerde rode uien
-
rode uien in stukken gesneden120 g
-
bruine suiker60 g
-
balsamicoazijn25 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Dienst
-
groene slabladeren200 g
-
yoghurt320 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
494.3 mg
Proteína
14.3 g
Energia
2025.6 kJ /
484.1 kcal
Gordura
15.9 g
Fibra
10.1 g
Gordura saturada
3.4 g
Hidratos de carbono
75.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lunch box
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Glutenvrije quiche Lorraine
Nenhuma avaliação
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Nenhuma avaliação
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Nenhuma avaliação
Champagne crème cake
Nenhuma avaliação
Oriëntaalse brunch
Nenhuma avaliação
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45min
Quinoakoekjes
1h
Sate Ayam
1h 30min
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35min
Energierepen zonder toegevoegde suikers
1h 15min
Quiche met kool en broccoli
1h 30min