Dispositivos e acessórios
Kipsatés met pindasaus
Preparação 40min
Total 2h
30 stuks
Ingredientes
-
kippenborst filets, zonder vel1200 g
Marinade
-
uien gehalveerd2
-
teentjes knoflook3 - 4
-
2 tl gemalen gembergember, vers 3 cm, in dunne schijfjes1 stuk
-
gemalen koriander3 tl
-
gemalen komijn3 tl
-
citroengras, vers gevriesdroogd of gemalen2 tl
-
lichte sesamolie van ongeroosterde sesamzaadjes50 g
-
sojasaus50 g
-
sambal oelek2 tl
Pindasaus
-
geroosterde gezouten pinda's200 g
-
teentje knoflook1
-
20 g gele curry pastagroene curry pasta20 g
-
lichte sesamolie van ongeroosterde sesamzaadjes1 el
-
1 el citroensaplimoensap1 el
-
kokosmelk400 g
-
suiker20 g
-
zout½ tl
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
12 g
Energia
538 kJ /
129 kcal
Gordura
8 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feestjes
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Zalmvlecht
Nenhuma avaliação
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Nenhuma avaliação
Tzatziki
20min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Nenhuma avaliação
Hornazo
Nenhuma avaliação
Kruidenboter flatbreads
35min
Loempia’s
55min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Bieslook en gerookte ham muffins
45min
Tomaat en basilicum kip quiche
1h