Dispositivos e acessórios
Roze roerei
Preparação 5min
Total 15min
2 porties
Ingredientes
-
olijfolie om te spuiten
-
rode bieten geschild en in stukken gesneden (ongeveer 2 cm)60 g
-
eieren2
-
feta kaas verkruimeld, plus extra om op te dienen50 g
-
brood naar keuze, om op te dienen (optioneel)
-
avocado alleen vlees, om op te dienen1
-
waterkers blad voor de garnering (optioneel)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
620.1 mg
Proteína
18.1 g
Energia
1857.5 kJ /
442 kcal
Gordura
32.6 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
8.1 g
Hidratos de carbono
17.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Roze herfst
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Nenhuma avaliação
Ananas Dessert met Meringue
25min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1h
Koreaanse Fried Chicken
3h 10min
Garnituur van courgette
30min
Groene bron
10min
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Frisse koolsalade
15min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min
Pompoensoep met room
35min