Dispositivos e acessórios
Chicago deep dish-pizza
Preparação 30min
Total 1h 35min
4 porties
Ingredientes
Taart
-
bloem, type 00240 g
-
water120 g
-
1 tl gedroogde gistverse gist verkruimeld10 g
-
extra vergine olijfolie plus een extra hoeveelheid voor het invetten30 gram
-
zout½ tl
Vulling
-
Parmezaanse kaas30 g
-
mozzarella hard, in stukken gesneden350 g
-
ui doormidden gesneden40 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie15 g
-
gehakte tomaten, uit blik300 g
-
suiker½ tl
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
basilicum, gedroogd1 tl
-
oregano, gedroogd1 tl
-
paprika, zoet1 theelepel
-
salami pepperoni, in dunne plakjes80 g
-
bloem om te bestuiven
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
1594.5 mg
Proteína
34.8 g
Energia
3017.5 kJ /
721.2 kcal
Gordura
40.1 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
55.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pizza 2.0
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Nenhuma avaliação
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Nenhuma avaliação
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Nenhuma avaliação
Champagne gelei
Nenhuma avaliação
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Nenhuma avaliação
Crème anglaise
15min
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Nenhuma avaliação
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Volkorenbrood
Nenhuma avaliação
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Pittige Goulash met Donker Bier
Nenhuma avaliação
Ossenstaart Shepherd's Pie
Nenhuma avaliação