Dispositivos e acessórios
Fokhagymás burgonya köménnyel
Preparação 15min
Total 1h
4 adag
Ingredientes
-
víz500 g
-
burgonya (kb. 750 g), félbe vagy negyedbe vágva, ha nagy (lásd javaslat)8
-
kömény1 tk
-
fokhagyma gerezd3
-
parmezán darabolva (2 cm)50 g
-
petrezselyem levél, sima, friss (kb. 10 g), darabokra vágva½ csokor
-
vaj, sózatlan kockákra vágva, plusz vajazáshoz60 g
-
crème fraîche30 g
-
tengeri só2 csipet
-
feketebors, őrölt¼ tk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 adag
Proteína
10 g
Energia
1793 kJ /
428 kcal
Gordura
21 g
Fibra
3.9 g
Hidratos de carbono
48 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Burgonya
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sült zöldségek
10min
Grillezett zöldségek feta sajttal
Nenhuma avaliação
Currys kuszkusz saláta sárgarépával és csicseriborsóval
15min
Lencsesaláta mentával
Nenhuma avaliação
Karfiolos-articsókás-sajtos rakottas
1h 10min
Green Goddess saláta
10min
Rakott sajtos burgonya
2h 30min
Citromos orzo
Nenhuma avaliação
Friss sajt narancsvirág mézzel
35min
Fűszeres burgonya
Nenhuma avaliação
Baconos-sajtos sült krumpli ranch szósszal
30min
Dauphinoise burgonya
50min