Dispositivos e acessórios
Duitse brunch
Preparação 25min
Total 1h 15min
6 porties
Ingredientes
Hartige muffins en granola
-
paneermeel om te bestrooien
-
gemengde noten volle (bv. hazelnoten, amandelen, pecannoten en cashewnoten)200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)100 g
-
bruine suiker60 g
-
fijne havervlokken200 g
-
lijnzaad30 g
-
zonnebloempitten30 g
-
zout1 ½ tl
-
champignon de Paris, vers gehalveerd80 g
-
broccoli in stukken gesneden80 g
-
courgette in stukken gesneden120 g
-
rode ui gehalveerd50 g
-
Emmental in stukken gesneden40 g
-
baconblokjes80 g
-
eieren3
-
bloem60 g
-
bakpoeder½ tl
-
melk180 g
-
zwarte peper, gemalen½ tl
Roerei en vruchtenyoghurt
-
eieren6
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
melk20 g
-
room, elk type (van koemelk)30 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken30 g
-
frambozen plus extra voor de garnering150 g
-
Griekse yoghurt400 g
-
bieslook, vers fijn gesneden, voor de garnering (optioneel)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
959.7 mg
Proteína
33.7 g
Energia
3808.2 kJ /
910.2 kcal
Gordura
62 g
Fibra
11.3 g
Gordura saturada
23.2 g
Hidratos de carbono
61.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Internationaal Brunchen
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Nenhuma avaliação
Zeevruchtennat met champagne
Nenhuma avaliação
Tarbot in champagnesaus
Nenhuma avaliação
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Nenhuma avaliação
Pizza Margherita
2h 10min
Karamel parfait
Nenhuma avaliação
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13h 25min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Nenhuma avaliação
Aardappelen met Varkensribbetjes
Nenhuma avaliação
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Nenhuma avaliação
Yoghurt met appel en bosbessen
12h 40min