Dispositivos e acessórios
Orange and Pear Pavlova
Preparação 35min
Total 5h
8 portions
Ingredientes
Pavlova
-
sugar230 g
-
cornflour30 g
-
egg whites from medium eggs, at room temperature4
-
fine sea salt1 pinch
-
cream of tartar½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 Tbsp
Steamed Pears
-
pears ripe but firm, unpeeled, halved vertically250 g
-
water300 g
-
star anise2
-
cinnamon stick1
-
caster sugar20 g
-
orange large, freshly squeezed juice only1
Assembly
-
whipping cream cold (see tip)400 g
-
flaked almonds, toasted to taste1 - 2 Tbsp
-
chocolate shavings (dark)1 Tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
61 mg
Proteína
4 g
Energia
1484 kJ /
355 kcal
Gordura
20 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
12 g
Hidratos de carbono
43 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cutter
27 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Smoked Salmon Pâté
5min
Tarte Tatin
1h
Plum and Apple Jam
40min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Celeriac Remoulade
Nenhuma avaliação
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Nenhuma avaliação
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
1h 10min
Raspberry Cheesecake
3h 25min
Rich Tomato Sauce
30min
Dairy-free Stained-glass Orange Biscuits
2h 10min