Dispositivos e acessórios
Orange and Pear Pavlova
Preparação 35min
Total 5h
8 portions
Ingredientes
Pavlova
-
sugar230 g
-
cornflour30 g
-
egg whites from medium eggs, at room temperature4
-
fine sea salt1 pinch
-
cream of tartar½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 Tbsp
Steamed Pears
-
pears ripe but firm, unpeeled, halved vertically250 g
-
water300 g
-
star anise2
-
cinnamon stick1
-
caster sugar20 g
-
orange large, freshly squeezed juice only1
Assembly
-
whipping cream cold (see tip)400 g
-
flaked almonds, toasted to taste1 - 2 Tbsp
-
chocolate shavings (dark)1 Tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
61 mg
Proteína
4 g
Energia
1484 kJ /
355 kcal
Gordura
20 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
12 g
Hidratos de carbono
43 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cutter
27 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Beetroot Carpaccio with Burrata
1h 25min
Vanilla Coffee Frappé
4h 25min
Celeriac Remoulade
Nenhuma avaliação
Baked Alaska with Orange Ice Cream and Chocolate Sponge
15h 55min
Flourless Gianduja Cake
2h 40min
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Nenhuma avaliação
Elderflower Cordial
10h 30min
Mixed Berries Pavlova Stack
5h 30min
Hollandaise Sauce
15min
Peach Pavlova
5h 30min
Whipped Cream
10min
Neapolitan Pizza
9h