Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pavlova
- 230 g sugar
- 30 g cornflour
- 4 egg whites, from medium eggs, at room temperature
- 1 pinch fine sea salt
- ½ tsp cream of tartar
- 1 Tbsp freshly squeezed lemon juice
Steamed Pears
- 250 g pears, ripe but firm, unpeeled, halved vertically
- 300 g water
- 2 star anise
- 1 cinnamon stick
- 20 g caster sugar
- 1 orange, large, freshly squeezed juice only
Assembly
-
400
g whipping cream, cold (see tip)
ou double cream, cold (see tip) - 1 - 2 Tbsp flaked almonds, toasted, to taste
- 1 Tbsp chocolate shavings (dark)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1484 kJ / 355 kcal
- Proteína
- 4 g
- Hidratos de carbono
- 43 g
- Gordura
- 20 g
- Gordura saturada
- 12 g
- Fibra
- 1.9 g
- Sódio
- 61 mg
Receitas alternativas
Roasted peach ice-cream
25 godz. 20 min
Viennese whirl mince pies
1h 40min
Panettone
34 Std. 25 Min
Cheese Puffs with Whipped Honey Cream Cheese
1h 5min
Spelt Cake with Orange, Chocolate and Walnuts
1 godz. 20 min
Strawberry Layer Cake (TM6)
2h
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45 min
Baci di Dama Hazelnut Biscuits
2 godz. 10 min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Maple and Pecan Steamed Puddings
1h 25min
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
1 godz. 10 min
Biscoff Cheesecake
6h 20min