Dispositivos e acessórios
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
Preparação 10min
Total 50min
8 portions
Ingredientes
Filling
-
ripe pears (e.g. Conference) peeled, cored, cut in pieces (2-3 cm) (approx. 8 pears)700 g
-
water100 g
-
sugar230 g
Topping
-
hazelnuts75 g
-
baking powder1 tsp
-
plain flour200 g
-
unsalted butter cold, diced150 g
-
desiccated coconut50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
4.4 g
Energia
2045 kJ /
489 kcal
Gordura
25.7 g
Hidratos de carbono
60 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
PEARS
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1ωρ. 20 λεπτ.
Bara Brith
10ωρ.
Honey Parmesan Parsnips
50 λεπτ.
Simnel Cake
3ωρ.
Applesauce Cake
1ωρ. 15 λεπτ.
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
3ωρ.
Masala Cherry Tiffin
2ωρ. 30 λεπτ.
Rhubarb Crumble
55 λεπτ.
Pear and Blueberry Crumble
45 λεπτ.
Courgette and Pine Nut Cake
50 λεπτ.
Mincemeat and Almond Tart
2ωρ. 15 λεπτ.
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1ωρ. 30 λεπτ.