Dispositivos e acessórios
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
Preparação 10min
Total 10min
4 porsiyon
Ingredientes
-
salatalık uçları kesilmiş, soyulmuş veya soyulmamış (yaklaşık 800 g)4 - 5
-
süzme yoğurt yoğun kıvamlı200 - 250 g
-
tuz damak tadına göre ekstra tuz1 tk
-
dereotu sadece yaprakları, ince kıyılmış, damak tadına göre¼ - ½ demet
-
karabiber (opcional)1 tk
-
elma sirkesi (opcional)1 yk
-
şeker (opcional)1 tk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Sódio
611.5 mg
Proteína
7.3 g
Energia
403.3 kJ /
96.4 kcal
Gordura
0.4 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
18.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kesme aparatı (tm6)
21 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Scamorza Peynirli ve Bal Kabaklı Tagliatelle
Nenhuma avaliação
Yulaf ve Hurmalı İçecek
20min
Baharat ve Ananaslı Salata Sosu
Nenhuma avaliação
Vejetaryen Pizza
1h 40min
Rendelenmiş Patates Pancake
55min
Elmalı Tart
1h
Vejetaryen Pizza
1h 40min
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
10min
Rendelenmiş Havuç Salatası
10min
Mayonez ve Hardallı Yumurtalar
55min
Baklava Cheesecake
3h 30min
Yoğurtlu Havuç
50min