Dispositivos e acessórios
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Preparação 10min
Total 15min
4 porsiyon
Ingredientes
Salata
-
yeşil elma kabuklu, dörde bölünmüş ve çekirdekleri çıkarılmış150 g
-
kereviz sapı parçalara bölünmüş (maksimum 12 cm)150 g
-
rezene kökü parçalara bölünmüş (4 cm x 4 cm x 7 cm)150 g
Salata sosu
-
dereotu yaprağı (bk. Öneriler)20 g
-
zeytinyağı80 g
-
15 g hardalDijon hardalı15 g
-
sade yoğurt50 g
-
kırmızı şarap sirkesi15 g
-
tuz
-
karabiber
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Sódio
26 mg
Proteína
0.4 g
Energia
223.8 kJ /
53.5 kcal
Gordura
5 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
1.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kesme aparatı (tm6)
21 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Kişnişli Domates Salsa
Nenhuma avaliação
Vejeteryan Köfteler
1h 10min
Massaman Köri Ezmeli Vegan Patlıcan
50min
Hindistan Cevizi Sütlü Mercimek (Coconut Dhal)
Nenhuma avaliação
Tatlı Patatesli Cheesecake Barları
Nenhuma avaliação
Cennet Çorbası
40min
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
35min
Ananas Carpaccio ve Pembe Sorbe
Nenhuma avaliação
Kırmızı Şaraplı Armut
3h 20min
Bircher Müsli
12h 10min
Hindistan Cevizli Mini Kurabiyeler
1h
Fındıklı Peynir Ezmesi
15min