Dispositivos e acessórios
Boter plank met spinaziepesto
Preparação 15min
Total 10min
20 porties
Ingredientes
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)500 g
-
melk20 g
-
pecorino, in stukken gesneden (2 cm)Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)50 g
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten40 g
-
bladspinazie, vers plus extra voor de garnering90 g
-
knoflookteentje½
-
extra vergine olijfolie60 g
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
Parma ham10 sneetjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
332 mg
Proteína
5 g
Energia
766.1 kJ /
183.1 kcal
Gordura
17.5 g
Fibra
0.3 g
Gordura saturada
7.7 g
Hidratos de carbono
2.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Foodtrends 2023
17 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vanille Yoghurt
Nenhuma avaliação
Cashew brood wentelteefjes
Nenhuma avaliação
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Nenhuma avaliação
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Nenhuma avaliação
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30min
Lemon curd
20min
Sous-vide peren met kaneel
2h 5min
Vloeibare karamel
25min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Nenhuma avaliação
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Nenhuma avaliação
Miso Udon Noedels
20min