Dispositivos e acessórios
Pesto van basilicum, avocado en hennep
Preparação 5min
Total 5min
6 porties
Ingredientes
-
verse basilicum blaadjes (ongeveer 8 grote takjes - zie tips)40 g
-
pijnboompitten30 g
-
gepelde walnoten30 g
-
hennepzaad (zie tips)30 g
-
knoflookteentjes2
-
avocado alleen het vlees1
-
zeezout½ tl
-
citroensap2 el
-
extra vergine olijfolie30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
3.6 g
Energia
836 kJ /
199 kcal
Gordura
19.9 g
Fibra
2.2 g
Hidratos de carbono
0.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plantaardig genieten
26 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gehaktballetjes met Groenten
20min
Cookie Monster Cheesecake IJs
8h 25min
Crème brûlée op Portugese wijze
Nenhuma avaliação
Bietencarpaccio met Burrata
Nenhuma avaliação
Prei en Kaas Taart
1h 5min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Nenhuma avaliação
Hollandaise saus
Nenhuma avaliação
Hummus
5min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Nenhuma avaliação
Pisco sour
10min
Rode Bieten Quiche met Feta
1h 20min
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min