Dispositivos e acessórios
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Preparação 30min
Total 1h 30min
4 porties
Ingredientes
-
bloem70 g
-
broodkruim70 g
-
eieren4
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
water300 g
-
aardappelen geschild, in blokjes (1,5 cm)200 g
-
kippenbouten, zonder vel4
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in kleine stukjes30 g
-
zout1 ½ tl
-
peper½ tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
paprika, zoet1 tl
-
mozzarella in blokjes150 g
-
olie om te frituren
Mayonaisedip
-
zonnebloemolie200 g
-
rode ui40 g
-
ei1
-
citroensap1 tl
-
sriracha saus2 tl
-
peper2 snuifjes
-
zout3 snuifjes
-
peterselie, vers gehakt, voor de garnering
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portie
Sódio
1828.3 mg
Proteína
62.3 g
Energia
4732.4 kJ /
1131.1 kcal
Gordura
81.3 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
20.9 g
Hidratos de carbono
38.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Klassiekers met een twist
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Prime Board
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Nenhuma avaliação
Pompoen Chai Latte
20min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Nenhuma avaliação
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Nenhuma avaliação
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Nenhuma avaliação
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Nenhuma avaliação
Pistache Crème Brûlée
Nenhuma avaliação
Sangria
10min
Appel Pinda Rolls
Nenhuma avaliação
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Nenhuma avaliação