Dispositivos e acessórios
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Preparação 25min
Total 1h 45min
6 portie
Ingredientes
-
teentjes knoflook2
-
gele uien in vieren gesneden150 g
-
olijfolie50 g
-
broccoliroosjes350 g
-
sojabonen edamame, bevroren200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
water850 g
-
aardappelen gesneden (2 cm)600 g
-
courgettes ongepeld, in plakjes gesneden (2 cm)300 g
-
rode uien in achtsten gesneden300 g
-
pompoen geschild, in stukken gesneden200 g
-
rode paprika's in staafjes gesneden (1 cm)300 g
-
zalmfilet, vers aan één stuk (ongeveer 20 cm x 30 cm)1200 g
-
room, 35% vet100 g
-
gorgonzola in stukken gesneden120 g
-
verse dille20 g
-
gele uien in vieren gesneden200 g
-
bloem30 g
-
zout1 theelepel
-
crème fraîche150 g
-
mosterd75 g
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 6 portie
Sódio
15344.2 mg
Proteína
374.5 g
Energia
22649.6 kJ /
5413.4 kcal
Gordura
322.7 g
Fibra
48.5 g
Gordura saturada
99.2 g
Hidratos de carbono
281.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Nenhuma avaliação
Pistache Moelleux
Nenhuma avaliação
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Nenhuma avaliação
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Nenhuma avaliação
Druiven en cava trifle
Nenhuma avaliação
Kurkuma schillen
Nenhuma avaliação
Pittige Goulash met Donker Bier
Nenhuma avaliação
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3h 45min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Salade van Kool en Wortel met Feta
15min