Dispositivos e acessórios
Pasta med vintergrønnsaker
Preparação 20min
Total 45min
4 porsjoner
Ingredientes
-
parmesanost delt i biter (2 cm)50 g
-
smør30 g
-
flaskegresskar skrelt, uten frø og delt i biter (2 cm)400 g
-
salt2 ts
-
pinjekjerner20 g
-
brun sopp, fersk delt i skiver (ca. 5 mm)100 g
-
spinatblader, ferske150 g
-
vann1200 g
-
pappardelle pasta, tørr250 g
-
chiliflak, tørket10 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 porsjon
Sódio
1.3 mg
Proteína
16.3 g
Energia
1821 kJ /
435.3 kcal
Gordura
14.5 g
Fibra
5.8 g
Gordura saturada
6.5 g
Hidratos de carbono
63.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Min Kokebok
158 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kylling Penne med safran
Nenhuma avaliação
Makaronigrateng med flaskegresskar
Nenhuma avaliação
Kylling-tagliatelle med pesto
Nenhuma avaliação
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Nenhuma avaliação
Pasta med tomat og aubergine
45min
Kremet ertepasta
Nenhuma avaliação
Rekelinguine med krabbe
Nenhuma avaliação
Squashpasta med røkt laks
Nenhuma avaliação
Ravioli med reke og asparges basilikum
Nenhuma avaliação
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Nenhuma avaliação
Vegetarlasagne
Nenhuma avaliação
Makaronigrateng
Nenhuma avaliação