Dispositivos e acessórios
Fish Stock
Preparação 5min
Total 35min
1315 g
Ingredientes
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm/1 in.) (see Tip)300 - 500 g
-
salt or to taste1 tsp
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns6
-
Spanish onions cut into pieces300 - 350 g
-
carrots peeled200 g
-
fennel bulb cut in 41
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1315 g
Sódio
3636.4 mg
Proteína
133.5 g
Energia
3942.5 kJ /
942.3 kcal
Gordura
32.1 g
Fibra
6.3 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
32.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Soy Milk Hot Pot
Nenhuma avaliação
Dark Chocolate Matcha Ice Cream Mooncake
Nenhuma avaliação
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40min
Shrimp and Crab Stack
25min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter, using modes)
30min
Basil pesto
10min
Homemade Chicken Stock
50min
Hand Ripped Cabbage
20min
Pork Ball Soup With Cabbage
40min
Kimchi Tofu Soup
35min
Hand Ripped Cabbage
20min