Dispositivos e acessórios
Meat Stock Paste
Preparação 20min
Total 45min
400 g
Ingredientes
-
meat, sinew free, boneless cut into pieces, partially frozen300 g
-
roots and vegetables, mixed (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed300 g
-
fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt150 g
-
red wine120 g
-
bay leaf, dried1
-
clove1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 400 g
Sódio
58531.4 mg
Proteína
76.7 g
Energia
3202.8 kJ /
765.5 kcal
Gordura
17.5 g
Fibra
19.6 g
Gordura saturada
6.9 g
Hidratos de carbono
57.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Durian Snowskin Mooncake
Nenhuma avaliação
Sayur Asem
Nenhuma avaliação
Soy Braised Whole Chicken
Nenhuma avaliação
Japanese ramen noodles
1h
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24h 40min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1h 20min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
1h 5min
Gluten-free mini pizzas
2h
Basic bread dough
5min
Squid and Shrimp Risotto
1h
Cranberry Chicken Salad Sandwich
15min