Dispositivos e acessórios
Meat Stock Paste
Preparação 20min
Total 45min
400 g
Ingredientes
-
meat, sinew free, boneless cut into pieces, partially frozen300 g
-
roots and vegetables, mixed (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed300 g
-
fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt150 g
-
red wine120 g
-
bay leaf, dried1
-
clove1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 400 g
Sódio
58531.4 mg
Proteína
76.7 g
Energia
3202.8 kJ /
765.5 kcal
Gordura
17.5 g
Fibra
19.6 g
Gordura saturada
6.9 g
Hidratos de carbono
57.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Plum and caramelised chocolate semifreddo
25h
Romany creams
1h 15min
Keto Cheesecake
Nenhuma avaliação
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 15min
Plain Yogurt
14h
Pear and ginger paste
26h 25min
Black sticky rice pudding
9h 40min
Apples with cider sabayon sauce
40min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1h 5min
Piggy buns
2h
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1h 30min