Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g ulei de măsline
- 1 cățel de usturoi sau 20 g ceapă galbenă
- 250 g carne de porc fără os, tăiată cuburi (3 cm) și uscate prin tamponare cu hârtie absorbantă (vezi recomandare)
- 2 - 3 prize sare
- 2 - 3 prize piper negru măcinat
- Nutrição
- por 190 g
- Energia
- 1844.1 kJ / 439.1 kcal
- Proteína
- 58 g
- Hidratos de carbono
- 0.5 g
- Gordura
- 22.8 g
- Gordura saturada
- 4.1 g
- Fibra
- 0.7 g
- Sódio
- 549.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Cuburi rumenite de carne de pui
15min
Fasole cu șorici
1h 45 min
Mușchiuleț de porc cu linte și spanac
20min
Budincă de griș
15min
Saleuri cu brânză
30 min
Paste cu brânză, chorizo și gogoșari
1h 15 min
Cook fresh - Ro Team
2h
Tocaniță de vită cu piure de cartofi
Keine Bewertungen
Ouă umplute
55 min
Soutzoukakia ("cârnăciori") cu orez
1h
Cuburi rumenite de carne de vită (Mediu)
15min
Cozonac
5h