Dispositivos e acessórios
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
Preparação 5min
Total 45min
5 portions
Ingredientes
-
dried chillies deseeded, soaked to soften20 g
-
garlic cloves4
-
shallots80 g
-
fresh ginger25 g
-
tomatoes cut in quarters150 g
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
cooking oil50 g
-
ghee50 g
-
coconut milk100 g
-
light soy sauce50 g
-
sweet soy sauce25 g
-
dark soy sauce30 g
-
tomato sauce25 g
-
chilli sauce25 g
-
beef cut in 0.5-1 cm thickness1000 g
-
ground black pepper1 tsp
-
yellow onions (opcional)200 g
-
bird's eye chillies (chilli padi) (opcional)6
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1220 mg
Proteína
45 g
Energia
1894 kJ /
453 kcal
Gordura
26 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
12 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sedap Recipes (Ramadan & Syawal 2024)
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Beef Rendang
1h 30min
Nasi Goreng Kampung
40min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Kuzi Ayam (Kelantanese Chicken Curry)
1h 30min
Ayam Paprik
30min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Kam Heong Chicken
1h 20min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min